Deep.

v4. 
 
4veckor. tiden går fort när man har kul. 
 
denna helgen som kommer så ska vi följa med Chona och leta balklänning. Vet ifan hur allt ska få rum i väskan, och lovar att övervikt kommer säkert att betalas. man kan ju alltid köpa plats för en ny väska med. Jag tycker inte att jag shoppat så mycket, men när jag väl tänker efter över hur mycket jag ska förssöka få rum med i väskorna så drabbas jag av lite panik. Tror jag ska prov packa imon, bara för att....
 
påtal om balen så kan jag knappt fatta att de bara är typ ett halvår kvar tills jag och Abbe kommer gå på röda mattan, och att vi snart kommer ta studenten. SOM JA LÄNGTAT!!!. Sjukt att man gått 4 år på gymnasiet. Helt sjukt vad mycket man har vart med om under dessa 4 år. Träffat nya vänner framför allt. Det har vart det bästa. Sen att jag åkte hit till USA med Emilia. Tror inget kommer toppa det på några år. Har haft så sjukt kul här borta. Har inte känt mig fri på ett tag, detta hjälpte verkligen. För här kan jag vara vem jag vill. I Sverige stämplas man, man måste vara som alla andra, vem vill de liksom? 
 
Men tillbaka igen till nuet. Sen är det endast en helg kvar och då ska jag och Emilia besöka disneyland. tror inte de kommer bli lika kul som universal, för inget och då menar jag inget kommer vara så kul som att besöka universal sudios. Men jag har goda förväntningar på Disneyland. Jag tror också de kommer bli kul. Eller jag hoppas på det iaf.! Sen helgen efter de är det 16 h hemresa.... ååååååh vad jag längtar. Eller inte...... Önskar man kunde teleportera sig. Hade vart lite smidigare, och miljövänligare om man nu ska gå in på de.... HAHa :)

Idag hann vi med ett besöka i Santa Monica och jag fick med mig en helt underbar sak ifrån Victoria Secret, som jag kommer vandra runt på mig hemma sedan. 
 
Imon ska jag nog hinna med lite julklapps shopping om jag har tur. Dagarna går så fort. När vi kommer hem så är det nästan läggdax, :) 
 
Hoppas ni har det bra i Sverige, jag vill veta lite mer om hur ni har de. ! Så skriv till mig! :) Saknar er, ni vet vilka ni är ! Puss på er. 
 
Mamma, : Hälsa pappa och krille med, hann inte säga de innan de bröts, (har ingen täckning knappt i hela lägenheten och inte utanför heller)  puss älskar er. <3

Movie time 3

Igår så när vi kom hem jag och Emilia så tyckte vi att vi va tvugna att hitta på något kul! Så först gick vi upp på blvd och kollade lite i ett par butiker, sen tyckte vi att de va ju ett tag sedan vi såg på bio nu haha. Så först gick vi till
 Grauman's Chinese Theater men tyckte inte att de gick så jätte bra filmer där. Så vi gick vidare till Arclight som också är en ganska stor biosalong. Det va där vi såg Breaking Dawn. När vi stod och skulle välja film så fick vi lite beslutsångest. Och visste inte riktigt vilken film vi skulle se. Men det blev tillslut Rise of the Guardians och den va tro det eller ej, faktiskt bra! :) Vi kollade dock inte på den i 3d. Då jag oftast får huvudvärk om jag kollar för länge. 
 
Sen när vi kom hem så började vi leta efter mer saker vi kan göra den lilla tid som är kvar här. Helt sjukt att de bara är denna helgen och nästa. Sen är de hemfärd.... :) 

Ska bli skönt att få komma hem, men vill inte lämna LA och Hollywood. !

Dagens.


smart tjej

råkade kryssa ner när jag höll på att ladda upp bilderna, så här kommer fortsättningen :)
 
Skådespelare ifrån Criminal Minds
 En till ifrån CM
Hundarna i santa paws.
Batmobilen
Herbie och bilen ifrån Scooby doo
Bilen ifrån Ghostbusters
Star wars
Skådespelare ifrån tv serien Glamour, 
Ni som någonsin har kollat på Glamour, vet att denna bruden är elak, men irl såg hon snäll ut.
Kermit the frog
skådespelare ifrån Disneys shake it up.
Lauren Potter ifrån Glee
Snobben
Grinchen
pirat, de va jätte många sådana här "ballonger"
Jessica Lowndes ifrån 90210 Beverly Hills , 
Smurf
till slut kom tomten efter typ 5000h väntan ;)

Bilder ifrån Julparaden

i väntan på att praden ska börja, vi väntade bara i sådär 3h :)
Hann till och med bli mörkt innan första kom. För ut var polisen och brandkåren, 
Till minne av alla som omkom den 11 sep. 2001 
Elmo!
Va även massa band geeks med. Vet inte hur många skolor de va med på paraden...
Snurre sprä

new header.

Skratta inte, men jag gjorde mitt bästa haah. 
 
Och ja mormor och morfar detta är min blogg, så ni har inte kommit in på fel blogg :D 
Kan inte sova idag, vet inte varför. är ute hela dagarna men blir inte trött! Någon som har nått tips på hur man kan somna lättare? 
 
godnatt igen, ska verkligen försöka somna nu, om de går....

hektisk dag

Hej hallå! 
 
Nu börjar det bli sent här borta, och jag ska strax sova. Ligger och kollar på 8mile. så himla underskattad film. 
 
Idag har vi vart borta nästan hela dagen. Hann hämta upp mina skor som jag fick specialbeställa eftersom de inte hade min storlek. Hann även träffa Louise, ifrån onepiece. Riktigt trevlig ! Vill berätta allt som kommer hända i framtiden här borta. Men vill inte avslöja allt förrens de är 110% säkert på att vi kommer göra de. så ni får helt enkelt vänta och läsa bloggen varje dag. :) elakt va? ;)
 
 
Denna vecka som kommer så ska vi dela ut flyers för stylegodis, samt. följa med ner till downtown och följa med på ett inköp. Ska bli riktigt kul. Kan dock knappt fatta de att vi är inne på vår 4:e vecka. 
 
Lovade ju att lägga in bilderna, men har verkligen inte haft tid. Ska försöka få in dem imon. 
Godnatt alla fina vänner! Saknar er så himla mycket! <3
 
Just nu är vi väldigt upptagna med att leva livet och gör de vi verkligen kom hit för
 
Santa monica utsikt. Ett tag sedan vi var här nu. Men ser ut att bli en gång till innan hemfärd.! :D:D
Det är verkligen en av de vackraste stränderna i världen. ! Om ni skulle besöka LA eller Hollywood, så tycker jag verkligen att ni ska göra ett besök i Santa Monica..:D
 
 
puss!

omg!

är nyfiken som tusan, men vågar inte gå ut, men jag tror de är en polisjakt utanför oss, hör polisbilar och sen är de en helikopter ovanför vårt hus och sen hör man typ någon som pratar i en mikrofon/megafon.

go'morron

nu börjar dagen!, mycket som ska göras idag!
 
 
hörs sen ikväll, då ska jag lägga upp bilderna ifrån igår, såg ett par kändisar faktiskt. 
 
 

Min Mor.

Inlägget är tillägnat till min mamma <3
 
Grattis världens bästa mamma på din 39 års-dag! Ett år närmare 40! :D


Jag älskar dig så himla mycket mamma, det suger att jag verkligen inte kan vara hemma och fira din dag, men jag är hemma snart och då ska vi fira din dag!. Hoppas du firar rejält nu i Spanien, och att du får en jätte super bra dag! Jag tänker på dig varje dag, och du ska veta att du är by far den bästa mamman i hela världen, skulle inte byta ut dig för någon. du är min idol och förebild och jag hoppas att jag en dag ska bli typ som dig, men bara typ.. ;) puss på dig mammsen. ! 
 
 
 
En av de viktigaste personerna i mitt liv.!

sunday and 3 weeks to go!

Hej, hörde att det blivit riktigt kallt i Sverige nu, synd för er.... 
 
Vi har haft en riktigt skön helg, med bra väder, idag ska de dock bli lite kallare typ 24 grader. Jag tänkte också ta en liten löparrunda, sen. 
 
Jag hade värsta sjuka drömmen inatt. ! Vi spelade en fotbolls match emot linköping. Och Frida,Ella,Elina,Larsa,Bea K,Krille och Sally var med, och på planen växte det ett jätte stort träd så vi var tvugna att springa runt det. Och på uppvärmningen spelade vi match emot det andra laget. cp dröm typ. Jag kommer  ihåg att vi vann också. Sjuk! 
 
 
Igår så gick vi lite på boulevard, och idag så ska den årliga tomte paraden vara där, så vi tänkte gå dit och kolla in den. ! Nähä, nu tänkte jag ta på mig springkläderna och bege mig utåt! Hörs senare under dagen. Tar förmodligen med mig kameran ikväll, har blivit lite fattigt med bilder... puss och kram

robertson,beverly,highland och la brea

Hej, har inte bloggat på två dagar pga. trötthet. I torsdags var det thanksgiving så jag och Emilia gick till Hard Rock Cafe och åt go mat! :) 
 
Igår arbetade vi för Onepiece hela dagen, och självklart var det 28 grader varmt, och vi stog mitt i solen med jäkla jumpsuites på oss. Men sköna är dem men de var liite för varmt om man säger så..... Är lite avis på alla som är på Attitude Mässan i stockholm denna helgen, måste jag erkänna, så igår stor shoppade jag efter praktiken.Vet i tusan om allt får plats i resväskan, Men i värsta fall så får jag la slänga i lite i handbaggaget :p Köpte dock julklappar så nu är jag nästan färdig med den biten, och det känns gött! :) Om om exakt 3 veckor så börjar vi åka hem. Tiden har gått cp fort, men jag ska inte sticka under stolen med att det ska bli liiite skönt att få komma hem. :D

Jah, det var de jag vill säga, ville mest komma fram till att jag lever osv. :)






onepiece.

Hallloj! 
 
Ändrade planer! Idag ska vi leta fram kontakter till alla modetidningar i hela norden! kul att få ha något att göra. Imorgon är det thanksgiving, men det är inget vi ska fira, så vi jobbar istället. :D Och på fredag ska vi vara på Onepiece. Vi kommer att få stå i en onepiece och dela ut flyers. På fredag är det nämligen black friday som sagt och då är det 30% i hela onepiece butiken. Och på lördag ska vi jobba igen ute ! Då ska vi befinna oss på Beverly Center och Melrose där vi ska dela ut flyers ifrån Stylegodis. Kan bli kul om man får prata lite med kunderna, och ge dem tips osv. :D 
 
Hoppas ni har det bra i Sverige! Jag har det kanon som ni kanske märker! Nu har vi snart vart här halva tiden. och jag tycker det har gått sååå himla fort... ;) 
 
Tyvärr så har det blivit kallt i LA nu! Nu ligger det bara på 20-23 grader! buhuhu!
 

To do.

Idag efter praktiken så gick vi en halvlång runda, kul också att upptäcka nya delar av LA som man annars inte ser. Vi hann med allt vi skulle göra tills på onsdag, så med andra ord så betyder det att vi blir lediga imrgon, har ingen aning om vad vi ska göra men vi kommer nog på något, Vi ska tvätta imorgon iaf. Vi sitter och kollar på film nu, och har precis ätit mat. Godaste jag ätit so far typ. :) 

Hoppas ni har det bra! Thanksgiving är på torsdag så då antar jag att vi också är lediga, och på fredag ska vi få vara med om ytterligare en ganska cool sak. Men berättar mer om det när det är 110% säkert att vi gör de :) Black Friday är på fredag med, vilket är en dag som är ägnad till shopping coolt ju! 
 
Nu ska jag kolla på Shrek sen funderar jag på att för en gångs skull lägga mig tidigt pff- som om det kommer att hända? haha...
 
 
 

PRAKTIK

Idag fick vi i uppdrag att kommentera på bloggar,för att få ut Stylegodis.com. Skoj faktiskt för då kan man läsa bloggar man annars inte är inne på. och kan ju passa på att leverera ett meddelande : Gå in på nya LA shoppen StyleGodis.com för att ta del av de senaste inom kläder och Accessoarer! Jag kan personligen berätta att jag verkligen gillar kläderna! Och jag vet att ni med kommer att göra de! Det är jul snart med så passa på nu! :D


 
 
 
 
Hoppas ni hade de kul på Studentfesten ni som var där! Vi tyckte de var tråkigt att missa temat, coctail men valet är lätt egentligen LA vinner ganska stort! Pusss på er därhemma . <3

Movie time 2

Emilia och jag hade verkligen inget att göra idag, planen var att vara hemma hela dagen, men vid halv 4 bestämde vi oss för att gå på bio .... igen! haah jag vet, andra gången denna helgen, men vi kollade på en trailer och tyckte den såg bra ut, Pitch Perfect hette den. Jag är inte mycket för sång filmer, men måste erkänna att denna va sjukt bra! inte lika bra som Bd part 2 men rolig som tusan, garva hela tiden typ. Vet inte om den har haft premiär i Sverige än, men när den har det SE DEN! Vi skulle gått på Skyfall men jag är inget James Bond fan, för jag har inte sett en enda james bond film haha......
 
Sedan gick vi in i den största godisbutiken jag sett! Det är typ som lägenheten igår. Sjukligt stor är den, och självaste Willy Wonka vandrar runt där det ni!! Vi köpte inget spec, med tanke på vår stora sötsaks samling vi redan har här hemma. :p
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det Desperate Housewives innan sängdax. imorgon är det praktik igen, looking forward to it! pusss på er! 
 
Ha en bra måndag, !

Goooooooo morrron

Hej hallå.Hoppas ni haft en bra helg, och att ni får en kanonbra Söndags kväll. I fredags kom hemlängtan till mig med,  eller jag har inte hemlängtan så men det finns vissa saker som man saknar i Sverige, som typ:
Mammas mat, min garderob,kunna ha bättre kontakt med familjen annars är det inte så jätte mycket mer man saknar. LA börjar växa nu, och jag känner att kanske jag vill flytta hit sen. det ända som stoppar mig är 2 saker, det är ett skitkomplicerat land att få jobb i , och sen så vill jag inte bo där jag bor nu, om jag ska flytta hit så vill jag bo fint, antingen vid stranden i Santa Monica eller i Beverly Hills. men som sagt drömma går ju.... haha
 
Och ska man flytta hit så gäller det att man har pengar, Visst allt är nästan billigt här, förrutom hyran. Maten är också billigare och kläder med. Bensinen är också riktigt billig om man jämför med Sverige. 
 
Lite funderingar jag har bara. 
 
Idag ska vi förmodligen bara vara hemma, eller åka ner till Downtown och fortsätta leta Balklänningar. Annars är jag ganska sugen på bio igen. Skyfall blir det nog då får se.... :)

Photoshoot

Hej, idag har vi spenderat halva dagen i värstaste sjuka lägenheten. Jag och Emilia fick en Adress skickad till oss, och bara att vi möts utanför, så vi tänkte typ att här kan nog ingen bo, för utanför såg det ut som ett slott. Men visade sig att en av modellerna bodde där. Och det var nog en av de coolaste lägenheterna jag sett. Stor , mycket yta, finaste utsikten, och takvåning! Och hon som bodde där hade mage att säga att de letade efter ett nytt ställe. Vi vågade knappt berätta hur vi bodde. haha :) 

Men photoshooten gick bra, lärde mig lite nya grejer. Men vi fick mest stå och kolla på. På måndag tar vi nya tag igen, och då ska vi får hjälpa till med inventeringen, och maila bloggare osv. 
 
Företaget vi har praktik på heter Stylegodis.com och de shippar även kläderna till Sverige, bra va? . Nu ska jag sätta mig och maila min lärare, och sen blir det nog en film innan läggdax. Är sjukt trött och klockan är bara 6 :) 
 
Emilia somnar nog när som, hon kan somna hur lätt som helst, på flyget hit så sov hon sittandes rakt upp och ner! Sjukt. 
 
Ha en bra söndag där hemma. puss 
 

OMG OMG OMG

Jag kan inte sluta gapa! Vi var precis och såg Breaking Dawn part 2 . För det första, en bio i Sverige är liten jämfört med de i USA. Duken ska vi inte ens tala om, helt sjukt, ljudet va bättre. Allt var bättre än bion i Sverige, och då jämför jag både med Stockholm,Jönköping,Eksjö. ah alla! 
 
 
Och sen för det andra, vilken jävla film! Bra men skitdålig för jag hatar filmer man gråter till, så jävla onödiga är dem. Folk svälter och där sitter man i en jävla biosalong och tårarna bara flödar, sån himla waste! Annars så var de lätt den bästa, men tråkigt att det är slut nu , vill inte !!!! buhu.....
 
Kan inte någon göra en fortsättning åt mig... inte för jag vet vad den ska handla om för slutet va faktiskt för en gång skulle ett bra slut. Som tex. Harry Potter slutet, nu vill man ju veta hur de går i skolan för Harrys barn osv. För er som inte visste de så är jag värsta Harry potter nörden. Men hallå! jag växte upp med de filmerna och böckerna!
 
Men om ni inte sett den, gör er en tjänst och SE DEN!! 
 
Dax att gå och lägga sig snart, då det är praktik imon! c u 
 
puss <3
 
 
 

Movie time

Hej, idag har det inte hänt allt för mycket, men det ska det bli ändring på, vi är lediga idag med pga. jobb hela helgen :) Ser verkligen fram emot de! 

Vi ska gå och checka Breaking Dawn part 2  idag, och se om det är något att ha, men vad jag har läst så ska den vara helt otroligt bra, dock så hatar jag att de de sista av filmerna, typ jag hatar att kolla på de sista avsnitten i serier jag följer, det tog mig 2 veckor att våga se sista avsnittet av One Tree Hill, jag har inte vågat kolla på sista säsongen av Desperate Housewives än, och jag lovar att de kommer bli svårt att se sista avsnittet av Gossip Girl med. Jag grät under sista Harry Potter filmen, patetisk oh yes! Men jag har stora förväntningar av denna filmen, så bäst för den att den är bra! Har ni läsare sett den? Eller ska ni se den? 
 
Godnatt på er i Sverige, ! 
 
ps. Vi har vart här i exakt 2 veckor nu! Bara 4 och en dag kvar nu :D 
 
 

Världens Dyraste Bil.

Igår när vi åkte på Rodeo Drive så stog den där, världens dyraste bil, ganska fin faktiskt :)
 

Starline Tour part 2

Här kommer fler hus och andra saker vi såg på buss turen
 
Christina Aguilers hus, Ozzy Osbourne bodde här innan henne, det var i detta huset som The Osbournes spelades in. 
Här bor Jennifer Garner och Ben Affleck, om jag får säga det själv, så bodde de i det mest "normala" huset. Men det verkar vara väldigt casual och inte vilja glamma för mycket :)
 
Sist jag var här så bygde de om Simon Cowells hus, kul att komma tillbaka och se att de är klart. Busschauffören tyckte jag skulle lägga in en stöt på Simon eftersom han precis blivit singel. Och att han är god för en biljon dollar men jag friade ju som sagt till honom förra veckan, men han svarade aldrig ;) Och nej han på bilden är inte Simon Cowell :)
Någon rik prins ifrån Saudiarabien bodde i detta hus, oturligt nog så dog han för ett par veckor sen, men man renoverar det fortfarande. Lite slöseri tycker jag...
 
Om man åker upp här så kommer man till Tom Cruise hus, men verkar som att de är Katie Holmes nu :)
Dr Phils Fru sitter i denna bilen, lite coolt. :)
Hans hus. Det var tydligen hans son som satte stopp för bröllopet mellan Hugh Hefner och Crystal aouch!
Larry Kings hus, 
Cameron Diaz hus, som är till salu nu:) 19 miljoner dollar tror jag hon skulle ha för de....
Steven Segal 's hus 
Michael Jacsons gamla hus, det var i detta huset han spenderade sina sista dagar, jag tyckte bara det va sorligt att åka förbi här. 
Om ni har sett min favorit film Pretty Woman så känner ni igen detta hotellet :)
 
Det va de bilderna jag hade, tydligen har jag ganska bra minne iaf, :)
 
 

Don't call me fat

Vi syndade rejält innan när vi handlade.....
 
Men till vårat försvar så går vi säkert 1 om inte ännu mer mil om dagen. Sen är det faktiskt helg. Och jag lovar att inte komma hem tjock ! haha
 
Men känner att vi förtjänat lite godis och snacks ;)
 
 

Starline Tour,

Idag åkte vi på en riktigt turistbuss kan man säga, vi åkte i en liten minivan utan tak. Med guide och allt. För att leta kändisar och kolla in stora hus i Beverly Hills och Hollywood :) Det är riktigt kul, jag gjorde den sist jag var här, men denna gången vart turen lite längre, och jag fick se en del nya hus med ):
Jag har inte riktigt koll på vem som bodde i vem, men tror jag kommer ihåg en del iaf. För det mest fick man bara se hustaken, grindarna, eller höga staket, men ändå coolt att vara utanför Julia Roberts,Simon Cowell och Jennifer Anistons hus liksom. Kan ju säga att vi fick syn på en kändisfru. Nämligen Dr.Phils fru. Hon skulle precis köra ut ifrån porten när vi kommer i våran lilla buss. Inga dåliga bilar heller som de har. Vissa är riktigt sjuka. Men only i Hollywood liksom. 
Jasom Stams hus
Daniel Craig- eller James Bonds hus haha :) eller Grind. Eller flagga. haha
Justin Timberlake och Jessica Biels grind, Justin var den enda som hade värsta säkerhetsvakten utanför. Han sitter i båset, för er som inte ser :) 
De berömda chateau marmont hotel. Som Lindsay Lohan nyligen blev utkastad ifrån. Här bor även Lady Gaga ibland. Vi åkte även också förbi Lindsay Lohans andra hus, - The Beverly Hills Police department :D
Johnny Depp 's gamla klubb. Han sålde den när hans bästa vän tog en överdos. Även om mr Depp inte är ägare längre så är det fortfarande en inne-klubb 
Sir Elton Johns Lägenhet, han har två våningar längst upp. 
 
Detta är Elvis gamla hus som han bodde i när han levde.
Här kan man skriva en hälsning till Elvis om man vill. För han läser säkert vad det står på den dörren i himlen, eller......
Villa Rosa! Här bor Julia Roberts
Julia Roberts hus .
Julia Roberts hus på baksidan. Det va verkligen hur vackert som helst!
Eddie Murphys dörr och fönster. Han var nog inte hemma. För såg väldigt dött ut...
david arquettes bilar
 
Fler bilder kommer senare, men nu börjar internet sega :) 

So so happy

Hej alla! Är så himla underbart glad nu!
På lördag smäller det rejält, men vad det är som smäller får ni se då! 
 
Idag är jag och Emilia lediga och vi ska åka en buss som ska ta oss dit alla kändisar bor, så man får se deras hus:) Visserligen så gömmer sig de flesta husen bakom stora grindar eller höga buskar, men lite grymt iaf :) 
 
Igår var vi som sagt på Beverly Center, så himla mysigt köpcentrum! Köpte lite presenter hem och shoppade lite till mig själv på Victoria Secret.:)

Hörs sen, och ikväll kan jag lova att det kommer komma in massvis med bilder, eller morgon blir det ju för er vi detta laget, men det fattar ni nog haha :) puss på er 
 
 

Run

Hej eller godmorgon!
 
Idag har det inte hänt så mycket roligt, jag va ute och sprang en liten runda, inte att rekomendera i 500 graders värme. Blev helt snurrig tillslut. men hem kom jag :) Willy var här för ett tag sen med, han kommer förbi här lite då och då och frågar hur vi har de, snällt av honom. :) Imorgon på eftermiddagen ska vi till Beverly center och kolla på lite julklappar till de där hemma :) 
 
Klockan ställs på 7 imon, så bäst att lägga sig tidigt idag! Ha det så bra! Hörs imon ;) 
 
 
 

Universal Studios Wisteria Lane

Som jag tidigare skrev så var det i Universal Studios som Desperate Housewives spelades in, och eftersom att jag har de kassaste bilderna ifrån Wisteria Lane så får ni nöja er med det! Emilia har bättre bilder, så kika in på hennes blogg annars www.emiliafaust.devote.se
 

Dagens miss

Hej, ! Igår så vaknade vi rikttigt sent! Så vi tänkte att vi skulle bara vara hemma men sen fick vi för oss att åka till The Groove som är som ett köpcentrum. Finns även bio där och annat kul. Så när vi går utanför dörren så möter vi Willys vän Inger som också är ifrån Sverige. Så hon frågade oss om vi ville åka med henne, och det är klart vi vill. Avstånden är inte att leka med. Så när vi kommer till The Groove så hinner vi gå in på Zara och sen stänger butikerna för den årliga Julgrans tändningen ska tydligen äga rum, Bra gjort där, så vi tänkte att innan det blir mörkt så är det nog bäst att börja vandra hem. Och jag är glad att vi åkte med Inger ner dit, för det tog oss 1h att komma hem. Och bli inte oroliga nu där hemma men Jag och Emilia är inte världsbäst på att äta här borta, vi äter frukost varje morgon, och sen kan det gå flera timma innan vi äter nästa mål, vi har så kul och det är så mycket att se så man glömmer bort att man är hungrig, så på vägen hem så tänkte vi att shiit vi måste äta något, så vi gick in på in'n'out burger. Det är seriöst godaste burgarna jag någonsin ätit. Inte lika flötiga som donken eller burgerking. 
Men det var skönt att komma hem till lägenheten igen:) Dock har vi ett litet problem här, vi har fått nya grannar. och skjut mig så jävla jobbiga dem är! De typ brottas där inne eller något, Emilia hörde dem till klockan 2 inatt, De pratar inte med varandra, de skriker! . Men jag själv va så trött så somnade iaf. Men sjukt irriterande. 
 
Ha en br Måndag kväll så hörs vi när det är morgon hos er, och kväll hos mig, :) Puss
 

Pappa

Grattis på Farsdag Pappa. !
Du är utan tvekan det bästa pappa man kan ha! Du ställer alltid upp och sviker aldrig. Hoppas du förstår vilken bra pappa du är!

Älskar dig,

Universal Studios

HERREGUD!!!  Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men igår var jag och Emilia på Universal Studios Hollywood, och det är bland det roligaste och sjukaste jag vart med om! Efter varje åk attraktion så tänkte jag ah men nu har vi säkert åkt den roligaste, men inte... Alla attraktioner var så jäkla roliga, Bland det roligaste som hänt i hela min livstid... Jag tänkte först i början fan 80 dollar till detta, men det va det fan värt. Så himla svårt att besrkiva hur det va, men jag skrattade hela tiden, här kommer lite bilder ifrån igår, och som sagt så hade jag i-phonen, vilket inte är någon super kamera :)
 
För er som inte vet så är det här filmer som 
Shrek, American Pie, Mamma mia, Desperate Housewives,Svampbob,The Simpsons,Transformers,Jurassic Park, Psycho,Hajen,King Kong,Grinchen spelades in. Och sista bilden ni ser är en tunnelbana byggd i en Studio, fler bilder kommer in senare, men jag antar att de flesta utav er sover då!

Titta vilka jag träffa......Fler bilder ifrån igår.


Titta vem jag träffa no.2

Tidsinställt inlägg bara för er!
Men jag träffa Simon Cowell med, och tänkte äh vad sjutton, lika bra att fråga om han vill gifta sig med mig?. Han är ju ganska tät om jag inte minns fel ;)
 
Vad han svara, tänker jag inte kommentera

'Tips LA

Om ni eller någon ni känner har tänkt att åka hit till Hollywood eller LA så skulle jag vilja tipsa om lite grejer som är bra att tänka på! Och sen personliga favoriter jag har här. Detta kommer självklart att utökas ju längre vi är här! Men för nu :

1) När man besöker Walk of Fame, som är en av världens berömdaste gator, så cirkulerar många utklädda personer som bara är ute efter era pengar, de erbjuder er att ta ett kort, med dem. De kan t ex. vara Nalle Phu! Sen när kortet är taget så måste ni alltså betala snubben som är utklädd. Så var förberedd på de. 
 
2) När vi ändå är inne på Walk of fame, så går det ofta runt folk här, eller ah det gör de ioch försig i hela hollywood som har drömmar om att bli kända, De delar ut sina cd skivor i hopp om att folk ska lyssna på deras musik. Men ni ska inte tro att det bara är musik som gömmer sig i dessa skivor, oftast är det virus, eller något annat som kan skada din data om du nu skulle lyssna på den i datan vill säga.
 
3) Till skillnad ifrån Sverige så är personalen i butikerna trevliga! Det frågar alltid hur du mår, eller om allt är okej? Även om de kanske inte bryr sig om ditt svar så är det viktigt att man svara tillbaka, Det tillhör sunt förnuft ;) 

4) Om ni ska åka tunnelbana här borta så vill jag bara säga att GÖR DE! Här är tunnelbanorna riktigt fräscha, att skräpa ner en t-bane station skulle bara vara extremt dumt, !

5) Som man läser i tidningen så händer det mycket otäcka saker här borta, men vi känner oss ändå ganska lugna, även att vi inte är ute på kvällarna, men det gör vi mest för att vara på den säkra sidan ! Men det står poliser i varje hörn här, + att det är ridande poliser + patrullerande poliser + vakter i varje affär typ. Detta gör att man är mycket säkrare här, än vad man skulle vara i Eksjö eller Nässjö en fredag kväll. 
Personliga Favoriter:
Restaurang: Som ni kanske redan vet ! Bottega Louie!
Affär: Forever 21, De har bäst utbud, även om kvaliten är likt HM så gillar jag Forever21 bättre. 
Färdsätt: Tunnelbana!
Stad: Santa Monica! Här finns det bästa! Stränder, Nöjesfält, SHOPPING i mängder!
 
Fler tips kommer och som sagt ju mer vi kommer här, ju mer kommer favoriterna säkert att ändras, men så länge! 

Hoppas ni har det bra denna Lördag, och om det skulle finnas någon vänlig själ där ute som vill banda Så Mycket Bättre åt mig ? Hör av er! 
 
 
 
 

Titta vem jag träffa no.1

Hej alla glada underbara folk haha:)

Denna dag har vart toppen, jag och emilia har haft så jäkla kul idag, och imon väntas den bli ännu bättre. för du styr det till Universal Studios! Kameran kommer inte med, men har mobilen med mig, så ni får nöja er med i-phone bilder ;) 
 
Men nog om de, gissa vem jag träffa idag!!!!!
 
Jo! Britney Spears och Carrie Underwood! 
 
 

MADAME TAUSSAD

Nu drar vi till Madame Taussad! c u later! <3

Utkast: Nov. 09, 2012

Hellue again!

Nu har vi vart ute en ganska lång runda, och nu sitter vi och avnjuter en god frukost, bestående av pannkakor,rostade mackor och flingor ;)

puss!

Morning Walk

Godmorgon!

Igår gjorde vi inte allt för mycket, men det va ganska skönt faktiskt, idag eller nu snart så blir det en lång och härlig promenad, och sedan får vi se vad vi gör, idag har vi inte heller bestämt något precis vad vi ska göra, 

Vi gör no det som faller oss in. Nu har vi vart här i en vecka precis, ! Och oj vad det har gått fort måste jag erkänna. 

Hoppas ni får en toppen fredags kväll! Hör snart igen! puss
 
 
 

STEVE AOKI

 
 
Kan ju också passa på ett berätta att för ett par dagar sedan när vi var och handla så rusar Emilia fram till mig, och babblar något med dj,där,aoki,turbulence, Det visade sig att de va självaste Steve Aoki som bestämt sig för att handla lite mat. För er som inte vet vem han är så är han en DJ. Ganska stor faktiskt. 
 
Inte så dumt va? Vill dock se Justin Bieber innan jag åker hem!

klockan är 6 i Sverige

Hej, Godmorgon, om jag hade gått i skolan nu, så hade det vart dax för mig att gå upp....

Men nu är jag inte hemma utan jag är här borta, och nu är klockan snart 21. 

Om ni går in på Emilias blogg : www.emiliafaust.devote.se så kan ni kolla in hur vi bor, för er som är intresserade ;)
Idag har vi gjort absolut ingenting, även om vi inte gjort så mycket det andra dagarna heller så tar det på krafterna att gå, och sen med alla intryck så tar det faktiskt mer på krafterna än vad man tror det ska göra, så idag har vi haft en innedag, och imon har vi bestämt att vi ska ta en morgon promenad innan frukost! Snart är det helg med, och vi har absolut inga planer alls för helgen, men kanske att vi åker till en väldigt populär nöjespark, vi får se ;)

Hoppas ni har det bra, har  tyvärr inte så mycket mer att berätta ! Sköt om er så hörs vi snart igen! 
 
puss.
 

Wakewake!

Hej, eller godmorgon eller godkväll.

Idag så ska jag och Emilia bara vara hemma tror vi, och inte åka iväg någonstans. Vi kanske tar ett besök hos madame taussad, men vi har inte riktigt bestämt oss. Hoppas ni har haft en bra torsdag! Snart har vi vart här i en vecka, och det har gått riktigt fort måste jag säga. Bara 5 veckor kvar sen. eller typ 35 dagar :)

Min dag i Bilder

 

Downtown LA

Hej alla kära vänner! Idag har jag och Emilia vart i Downtown LA och letat balklänning, Eller det var vad vi skulle göra, men fann ingen som föll mig i smaken så gav upp ganska snabbt. Sen vill ja att mamma ska få vara med och bestämma. Påtal om mamma, vid 12 så fick jag världens bästa telefon samtal utav mamma och pappa! Så himla skönt att få höra deras röster, och när de säger att de är stolt över mig så känns det så himla mycket bättre! Då är det värt de, att vara på andra sidan jorden ifrån sin familj! Sedan gick vi till min favorit restaurang! Bottega Louie heter den! De har seriöst världens godaste pizzor. Och till efterrätt de godaste macarones man kan tänka sig. Om ni någonsin kommer att bersöka LA så lova att ni prövar deras Napoli pizza utan oliver. Våran bordsgranne på restaurangen var så himla glupsk så Emilia tappade nästan aptiten, haha Roligaste var när hon kläcker ur sig, : han är så jäkla glupsk, han äter ju allt! Så när jag kollar dit så sitter han och äter sin frus mat med haha :) Sen efter maten gick vi till Figeroua St. Där jag bodde sist jag var här med familjen, vi gick även förbi ett ställe där vi åt frukost varje dag, och idag morse så var nyheterna där inne och intervjuade folk om president valet. Påtal om det så var det många glada amerikaner igår. Obama får 4 år till, och personligen så tycker jag att det var bra! Kan inte riktigt förstå folk som röstat på Mitt Romney men men, det är det fina med demokrati. Att alla får ha sin egna åsikt. Sen efter det tog vi tunnelbanan hem igen, och vi tänkte först gå till Madame Taussad men vi gör det en annan gång, kände att det kommer bli mörkt innan vi kommer hem igen. Och det vill vi inte göra om. Det blir mörkt ganska fort här, vid halv 6 är det redan mörkt liksom. Så nu ligger vi här och äter Jordgubbar, gott som tusan. mycket bättre än godis. Ah det var lite ifrån våran dag, hoppas ni har det bra! puss ps. bilder ifrån dagen kommer in senare ;)

Igår..

Hej alla där hemma!

Jag bloggade inte igår, eftersom att jag var så himla trött när vi kom hem, så blev att lägga sig. Igår tillbringade vi hela dagen i Santa Monica, vi åkte när det va ljust ute, och kom hem när det va mörkt. Detta är inte att rekomendera. Dels så ska vi inte ens tala om trafiken som var igår, en halvtimme tog det till Santa Monica, men hem så åkte vi i 2h. Det är på tok allt för mycket bilar i LA! Sen när vi som sagt åkte så hade vi helt och hållet glömt vart vi gick på när vi skulle åka hem, och för att inte göra samma misstag igen och gå av för tidigt så var det en mycket snäll man som frågade oss vart vi skulle av, Vi svarade så nära walk of fame som möjligt och då sa han aha highland! Och det visste jag ju! haha, men hjälpsamma är de här kan man lugnt säga! Hem kom vi, och idag ska vi ner till downtown, och leta balklänningar! 

Om ni undrar när vi ska på praktiken så kan vi lugnt säga att vi är på våran praktik just nu, bara att vi inte har någon speciell arbetsplats. Våran "chef" vill att vi ska upptäcka LA så mycket det går, och sen får vi följa med på olika jobb hon har. Just denna veckan hade hon inget speciellt, men snart ska vi få vara med på en riktigt stoooor grej! 
 
Hoppas ni har det bra i Sverige, Saknar vissa av er så himla mycket, men det är bara 38 dagar kvar, sen är vi hemma och då kan vi berätta allt kul vi har hittat på ! Puss på er så länge, så hörs vi strax igen :D
 
 

Morning in a hot LA

Good Morning!
 
Första gången under denna resa då vi vaknat vid 8,  så jäkla skönt, Har dock inte sovit gott inatt, vaknat hela tiden och vridit och vänt på mig. Men känner mej ändå ganska pigg! Just nu ligger vi och kollar på Nickelodeon, måste bara säga att reklamerna mellan programmen är sjuka! Snacka om att villa sälja! Och de flesta reklamerna handlar om leksaker, och jag säger då det, herre jesus vad det finns mycket att välja bland. haha.

Idag som sagt så blir det Santa Monica en stund, för nu har vi köpt solkräm så då blir det att ligga och pressa en stund, Skönt är att till SM så tar det inte så jätte lång tid, så vi kan vara där ett tag, sedan blir det att gå upp till walk of fame.....

Ha en bra tisdags kväll så dyker jag in här snart igen med lite bilder ifrån dagen, puss! Sköt om er!
 
 
 

På Schemat imon

Hej, igen. Nu har vi vart ute en stund igen och vart och handlat igen.... Vi insåg att vi glömt att köpa lite saker. Men nu så, ska vi slippa att gå till affären på ett tag. Alla dessa småköp kostar...

På dagens meny idag så stod de Chicken Nuggets med ris och Ketchup. Vi hittade ett snabbris man kunde göra och frysta nuggets. Gott som tusan var det med. Emilia lagar maten och jag diskar faten!

Imorgon står de Santa Monica på schemat sedan efter de, ska vi göra de vi kom hit för. :)
Jag och Emilia ska shoppa lite imon med, vi båda känner att vi glömt packa i något speciellt, -- våra mjukisbyxor. så imorgon blir det raka vägen direkt till Victoria Secret! Ah , det är nog de som händer och ska hända imorgon.
 
Saknar er där hemma. Men är så himla glad över att jag har Emilia med mig på denna resan. Hon gör det så mycket bättre. Alla borde ha en vän som henne, !
 
 

Malibu Beach.

 
Hej allesammans, idag tog jag och Emilia bussen ända till Malibu, drygt en timme tog de, men kändes som en jävla evighet!. Och inte undra på att vissa Amerikaner är bredare än ett bredlast, då de har håll platser var 5:e meter, och bussen stannar på nästan alla..... Men fram kom vi, till slut, lite pinsamt när bussen bara stannar och chauffören säger att detta är sista hållplatsen, vart ville ni gå av, och jag säger Malibu, och han ba: ja men detta är Malibu, hahha :) Han måste tänkt jäkla turister....haha

Vi gick direkt till Stranden och la oss, så himla skönt, men vi ville inte ligga för länge på stranden för vi har inte fixat någon solkräm än, och av efarenhet så gör de så förbannat ont att bränna sig. Men här kommer lite bilder av dagen,
 
 
 
Ursäkta minen, men som sagt, aldrig badat i kallare hav.
grr....
 
 
Fler Bilder kommer senare, för nu börjar internetet sega igen.... Hörs snart igen. puss på er !
 

Badade igår......

Kallt.
Jag skojar inte när jag säger att det va riktigt kallat.
 
 

Bilder ifrån Igår .

Lifeguard, , kan ju tala om att han såg inte allt för dum ut ;)
Santa Monica Pier
Här Spelar man in ett tvprogram
Några Surfare, som antagligen väntar på den perfekta vågen
Barn som spelar fotboll på stranden.
Detta är mycket vackrare i verkligheten.
BechVolleyboll
Lite utsikt.
Ja, och det var här som Josefine Oskarsson, bestämde att här ska vi gå av, det står ju fountain Ave, bakom Kingsskylten, om varje kvater är som hela ingatorp, så började vi på 9000 och skulle ner till 6700 Och fy tusan vad vi gick.
 
Lite hus på Hollwood Hills, jag vet ifrån förr gången att Johnny Depp och Vanessa Paradis ska bo i ett utav dessa husen, men nu när de skilt sig så kanske de inte bor där längre.... men men nu vet ni haha
 
 

Hjälp....

Kan tydligen inte ladda upp bilder idag på bloggen, men kolla in min Facebook ni som har. Så ska jag förrsöka lägga ut bilderna där, men jag ska fortsätta förssöka att få ut dem här på bloggen med, så att alla ni utan FB med kan se vad vi gjort :)

Santa Monica Beach

Hej allihopa ! 
Idag har vi haft en heldag i Santa Monica. Vi åkte först med Grannarna in dit, men de ville inte vara kvar så länge, utan ville mest åka runt till Malibu och Venice. Så Jag och Emilia bestämde oss för att försöka ta bussen hem. Vi ska ju vara här ett tag så lika bra att ta bussen så man vänjer sig. Att gå var inte ens ett alternativ, då det är riktigt lååånga avstånd. Sen gick vi lite på Strand promenaden, och sen bestämde vi oss som sagt att åka hem. Vi visste inte riktigt mer än att de var buss 704 vi skulle ta. Vi hade inte heller någon aning om vilken station eller avstigningsplats vi skulle gå av vid heller. Så vi gick helt på magkänslan. Tror ni inte vi går av precis utanför Beverly Hills som är typ 454589 mil ifrån Fountain, så jag tror vi gick i en timme innan vi kom hem. Och stackars Emilia har nya skor, så hennes skoskav är nog lite mitt fel tror jag eftersom att dels min plan att gå av så tidigt, och att jag kan inte gå sakta, utan när man går med mig så får man nästan halvspringa brevid.. :( Men innan vi kom hem så gick vi vilse och fick gå in på en bensin mack och fråga om vägen. Här är alla så trevliga och hjälpsamma. Men ta det lugnt där hemma, vi är försiktiga! Men efter att vi gick och gick så kom vi fram till Kat Von D's High Voltage, vilket innebär att vi är nästan är hemma. Så nu sitter vi här och vilar ut våra stackars ben.
 
När vi kom innanför dörren så var det nystädat i lägenheten. Lyx!  ( vi har house keeping eller va det heter?)
Nu ska vi strax laga mat och kolla på Legally Blonde som visas på tv. Ha det så bra på jobbet eller skolan, eller vad ni nu ska göra denna måndag som det blir i Sverige, här är det fortfarande Söndag. Och vi har haft det så himla skönt idag, och varmt har det vart med, . Vi lever verkligen livet här borta! Gillar't
 
 

Godmorgon

Hej, nu har vi precis vaknat och klockan är strax 7 på morgonen(ah ni läste rätt, men det går fan inte somna om jäkla jetlag) . Mellan 10 och halv 11 ska vi åka först till Santa Monica, sedan vidare till Malibu, känns helt konstigt att säga att man ska dit, då man är van kanske vid ingatorpsjön.
 
Jag vaknade upp med en chock idag, så mycket läsare! Kan ni inte kommentera mer så jag vet vilka ni är ! :)

Nu sitter vi och kollar på cartoon network. och ska alldeles snart äta frulle. Det är verkligen kyligt på morgonen, men helt plötsligt säger det vara poff så blir de så himla varmt. Idag räknas det bli 33 grader varmt ! Vilket jag verkligen gillar. Värme = <3
 
Ha det så bra! Så hörs vi alldels strax ! Bilder kommer in senare när vi kommer hem igen!

Matdags och mys.

 
Hej Igen!
Antar att det är tidig morgon hemma nu, här är klockan typ 21 strax :)
 
Nu har jag och emilia varit och storhandlat, och lagat mat. Kyckling, guacamole (haha) och sallad. Vi ser verkligen i fram emot morgondagen, då ska vi med ett gäng som bor på samma gård som oss till Santa Monica och Malibu. Det ska bli upp till 35 grader varmt imon och på måndag så får passa på :)
hoppas ni har får det bra denna söndag som jag antar att det blir i sverige nu ! Vi har det jätte bra här och längtar absolut inte hem ;) God Natt och God Morgon ;)
 
Varje gång vi ska gå till Affären och handla, så går vi förbi detta stället, någon som känner igen sig?

Guacamole

Hej, jag och Emilia lever!
Flygresan gick bra, men lite turbulens var det allt. Och jag gillar verkligen inte när det skakar alldeles för mycket i planen!

Igår så när vi kom fram hit så var vi så himla trötta! Ingen sömn på 34h om inte ännu mer!
Och med knappt ingen mat eller sömn så brast det för oss. Jag tänkte att hur fan ska jag klara av detta! Men allt som behövdes var sömn och lite mat i magen, så var humöret på topp och idag har vi gått en stund på "stan" även kallat Hollywood, walk of fame!. Igår såg vi tydligen en kändis med i en rosa corvette! :)
Sen idag så tog Willy med oss på en tur till ett Burritos ställe. Det va så himla mysigt. Och Guacamolen ska vi inte ens tala om! Ska ni åka någonstans åk hit och ät Guacamole! haha

Sen gick vi lite mer på "stan" och kollade på lite kläder. Men väntar lite med att köpa något! jag har ju trots allt 6 veckor på mig!

Chona, willys fru är så himla söt. Hon åkte och köpte kuddar och filtar enbart för oss! För att vi inte ska frysa! Det gör också att man känner sig mer välkommen hit ! Så mamma och pappa kommer jag inte frysa :)

Ah det är lite vad vi gjort dessa två dagar! Mer uppdatering kommer, alla dagar i veckan. Då vi har fått Gratis WiFi av Chona :)
Ha det så bra! Så hörs vi snart puss på er i Sverige!