Förberedelser

 
15 Dagar Kvar!!
 
Hej, tyckte det var dags att börja blogga igen. Har ju vart ett tag sedan, men nu så ska bloggen igång och jag har en liten grej att berätta, eller liten och liten men en grej som kan förändra mitt liv på ett sätt.
 
Om exakt 15 dagar sitter jag på ett plan till USA och Los Angeles, men min fina bästis Emilia. Vi ska nämligen göra våran praktik där. Och kommer vara borta i hela 6 veckor. Så det är både lite nervösa  och väldigt exalterade tjejer som kommer att stå på flygplatsen när vi vinkar hej då till Sverige och tryggheten.
 
Vi kommer att bo på Fountain Avenue som ligger i Hollywood precis vid walk of fame. Vilket känns riktigt häftigt och skönt. Att för en gångs skull få bo nära till något. När man själv måste pendla ca. 1h till skolan varje dag. Eller åka 1 mil till närmsta affär. Så ni kan ju nästa förstå känslan lite.
 
Jag måste erkänna, jag har redan packat, men sen kom jag på att jag ville ha en del saker i väskan så har packat upp allt igen. Så nu måste jag göra allt en gång till. Jag är verkligen jätte dålig på att packa, tar antingen med mig för lite, eller för mycket. Men mest av det sistnämnda. Jag tycket det är så svårt. Och speciellt nu när jag måste packa för 6 veckor. Visserligen så kan jag räkna med att det kommer bli en hel del shopping men mat och andra viktiga saker kommer före. Jag är mest ute efter att kunna köpa alla julklappar i USA.
 
Jag har nu lovat alla mina släktingar och vänner att blogga så att alla kan följa vad vi gör. Och hur vi har det. Det är inte det billigaste att ringa varje dag hem. Så bloggen får bli den räddningen.
 
Tänkte avsluta denna långa text med att bara säga att jag hoppas ni följer oss på denna resa, kommentera gärna också om det är någonting ni undrar om. !

Tack för er tid. Och nu börjar nedräkningen på riktigt!